Onze klanten beoordelen onze service met een 9.8/10

Toppers!

Ongeveer een maand/anderhalve maand geleden heb ik hier mijn Opel Adam gekocht. Heel erg fijn contact gehad met Sjoerd en Yde en de auto stond er blinkend bij tijdens de proefrit en bij de koop. Je ziet dat deze mannen zich niet alleen 100% inzetten voor het bedrijf maar ook voor de klant. Als ik wat meer in de buurt zou wonen, zou ik zeker weten mijn auto hier in onderhoud houden ;-) Ik geniet volop van mijn Opel. Dank jullie wel!

― Lotte


25 jaar vertrouwd adres

al 25 jaar een vertrouwd adres , goede service, nog nooit een auto gekocht waar problemen mee waren. leuke vriendelijke mannen. Een top bedrijf.

― saapke


Toppers

Wij wonen vanaf 1996 in Friesland en komen vanaf die tijd bij Autobedrijf v.d. Tuin,eerst bij pa v.d. Tuin in Beetgum en nu in Stiens bij Sjoerd en Yde.Net een B-voor een C-Max geruild. Ze hebben altijd tijd voor met een bakkie koffie erbij.De service is perfect en de sfeer ook. Alles gaat in overleg en wij gaan altijd met een tevreden en vertrouwd gevoel de weg weer op.Wij zijn zeer tevreden over jullie kennis,vakmanschap en eerlijkheid!

― Hen en Jeannette van Zeijl


Amsterdammer.

Gister weer even mn bandenwissel gehad in Stiens bij de broers Van der Tuin. 3 jaar geleden daar mijn Focus gekocht. Top auto bij een Topbedrijf. Dus t lijkt me logies dat ik, ondanks de afstand, hem daar tot volle tevredenheid in onderhoud laat. Prima prijs/kwaliteit verhouding ondersteund door n perfecte service

― Ton Oogjes, Amsterdam.


Prima bedrijf

Een kleine maand term hebben we bij de broertjes Sjoerd en Yde een Ford Focus wagon gekocht. De ontvangst was heel hartelijk en de auto’s waar we interesse in hadden stonden al klaar voor de proefrit. Nadat er tijd was genomen om de auto te bekijken was het tijd voor de koffie, wat leuke anekdotes en overleg over de eventuele prijs. Dit is toch wat anders dan bij andere auto bedrijven waar je eerst een proefrit maakt. Over de prijs waren we het snel eens en ook de proefrit was prima. Omdat we een ford inruilde met defecte motor werd de nieuwe auto netjes thuis gebracht (ruim 200km) en afgeleverd met een lokale Friese lekkernij. De ford met defecte motor werd opgehaald en al het papierwerk was ook snel geregeld. Tot nu toe nog geen enkel probleem ondervonden met de auto. Vragen die we hadden na de aankoop zijn allemaal netjes en snel beantwoord. Wat ons betreft zeer tevreden tot nu toe en de koop met een goed gevoel afgesloten.

― Stefan Duizer


Klantvriendelijk bedrijf met 2 geweldige broers die alles regelen

Voor de 2e maal een auto gekocht bij Sjoerd en Yde, weer een Ford. De uitleg bij de auto was weer erg goed en de verhalen met koffie heel gezellig. Mannen bedankt.

― Fam. Westerhoff uit Hurdegaryp


Top bedrijf. Eerlijk inruil- en aankoopprijs van auto's

Helemaal uit Delft de moeite genomen naar Stiens te rijden. Stipt 11:00 uur ontvangen met koffie en gebak. Sjoerd en Yde namen ruim de tijd. Ook nog een rondleiding gehad in de nette showroom en werkplaats. Een klein dagje vermaak met mooie verhalen en met plezier de lange geschiedenis van dit autobedrijf aangehoord. We vergaten bijna dat we voor de auto kwamen. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Ook naderhand nog behulpzaam met beantwoorden van vragen. Een heel andere beleving dan we in het westen gewend zijn. Je kunt hier gerust een auto inruilen en aankopen. De heren mogen trots zijn op hun bedrijf.

― R. Bernardon te Delft


Hier is de klant nog echt “koning”.

Vriendelijk, open en zeer transparant bedrijf met aandacht en tijd voor de klant. Je voelt je absoluut geen nummer. Hier is de klant nog echt “koning”.

― Fam. A. T. Bijma uit Vrouwenparochie


Een zeer tevreden klant.

Zeer mooie Ford Focus diesel in mei 2014 gekocht, prima service en erg vriendelijke broers, zo vriendelijk dat m’n auto in Stiens in de service blijft. Een zeer tevreden klant.

― W. van Brederode uit Assendelft.


Geweldig

Ik kom al meer dan 40 jaar bij dit bedrijf, destijds bij senior in Beetgum en later bij de beide junioren in Stiens. Al heel lang dus en dat zegt wel genoeg…

― Pieter Knoppers uit Leeuwarden


alles naar volle tevredenheid afgeleverd

Ik heb recent een Ford Kuga gekocht bij dit bedrijf en ik kan niet anders zeggen dan dat alles naar volle tevredenheid is afgeleverd en ook mijn vrouw is nog verrast met een bloemetje. Gelukkig bestaan er nog autobedrijven die waarmaken wat ze beloven en zelfs een beetje meer.

― Fam. P. Minnee, Almelo


De klant is hier nog steeds koning.

Wij hebben op 3 februari 2015 een heel leuke auto gekocht bij deze firma een nissan-almera-tino, het contact is zeer vriendelijk koffie staat altijd klaar en de afhandeling is zeer vriendelijk verlopen. De service is snel en goed ,dus bij deze dit is een adres, waar wij altijd weer terug zullen keren. De klant is hier nog steeds koning.

― Fam. Willem Lem, Stiens


Een familiebedrijf met prima service en gezelligheid!

Van de week langs geweest, aangezien er een paar dingetjes nagekeken moesten worden bij onze Kia Carens (garantie). Het is een komen en gaan van auto’s en mensen! Een gezellige drukte maar de gebroeders van der Tuin maken zich niet druk, iedereen wordt geholpen,krijgt koffie en er worden desnoods direct onderdelen besteld. Een familiebedrijf met prima service en gezelligheid! Groeten Jan Willem en Ciska

― Fam. Spreeuw, Heerenveen


Zeer tevreden klant

Zeer tevreden klant. Van de week nog een klein probleempje met de auto gehad, terwijl we bijna op vakantie gaan. We werden meteen even geholpen. Ondertussen even een gezellig praatje en een kop koffie. Goed familiebedrijf, waar we altijd weer na een bezoekje met een veilig gevoel de weg op gaan.

― Fam. Tiemersma, Leeuwarden


vlot en goed geholpen

Al jaren trouwe klant bij echte vaklui tegen een redelijke prijs. Je wordt vlot en goed geholpen en de koffie staat altijd klaar!

― Mevr. I. Veenstra, Sint Annaparochie


Dit is een leuke en een fijne familie garage.

In december 2016 een Skoda Fabia gekocht voor mijn zoon en hij is er nog steeds zeer tevreden over. We hebben er ook nog een winter wielen set bij gekregen. Toen we de auto met mijn zoon op gingen halen kreeg mijn vrouw zelfs nog een bos bloemen. Dit is een leuke en een fijne familie garage.

― Fam. H. Huisman, Utrecht


uitermate tevreden

Toevalligerwijs zijn wij met het Garagebedrijf van de gebroeders Van der Tuin in contact gekomen. Onderweg vanuit Brabant naar Ameland, waar wij inmiddels naartoe verhuisd zijn, zagen wij de showroom van het bedrijf in Stiens liggen. Wij werden hartelijk begroet door de broers waarbij het kopje koffie niet ontbrak. Hun manier van zaken doen sprak ons meteen aan; niet alleen proberen een auto te verkopen maar ook het vertrouwen wekken er te zijn als het nodig is. Kortom wij zijn uitermate tevreden over het onderhandelingsresultaat; de inruil van onze 16-jarige Volvo en de aankoop van een zeer luxe uitgeruste Ford B Max!

― Fam. Fransen-Groeneweg, Ameland


vertrouwd gevoel

Ook ik heb prettige ervaring met Autobedrijf Van der Tuin, de wijze van verkoop was een openbaring voor me, terwijl ik al aardig wat bedrijven versleten heb. Het belangrijkste is dat je een vertrouwd gevoel krijgt in benadering en aanpak. Daarnaast natuurlijk een marktconforme inruilwaarde. Ik zie met vertrouwen de x duizenden kilometers tegemoet. Dank heren!

― Fam. P. Wijnmaalen, Zoetermeer.


goede prijs/kwaliteit verhouding

Ook nu weer een auto gekocht bij van der Tuin, ben van diesel overgegaan naar benzine. Goed geluisterd naar de adviezen van de Gebr. van der Tuin waardoor ik inmiddels 3 maanden met veel plezier in mijn “nieuwe” Ford C-Max. Ook goede prijs/kwaliteit verhouding, incl. koffie

― Dhr. P. Oenema, Gytsjerk

Mogelijk gemaakt door Mobilox